Vuosikertomukset

Vuosikertomukset esittelevät Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n toimintaa. Vuosien 2002–2015 vuosikertomuksissa käsitellään SUEKin edeltäjän Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n toimintaa. 

ADT vastasi vuosina 2002–2016 antidopingtoiminnasta Suomessa. Kansallisen antidopingorganisaation toimintaa laajennettiin vuonna 2016, kun Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry aloitti toimintansa. SUEKin tehtävänä on vahvistaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa eettisesti kestävää urheilukulttuuria. SUEK toteuttaa kansainvälisten sopimusten (antidoping, urheilukilpailujen manipulointi ja katsomoväkivallan ehkäisy edellyttämiä toimenpiteitä urheilussa.

News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.