Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

Maiden lippuja talvisella säällä

Tutkimuslaitokset

SUEK tekee tiivistä yhteistyötä eri tutkimuslaitosten kanssa ja hyödyntää niiltä löytyvää osaamista urheilun eettisten asioiden tutkimustoiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Lue lisää
Maiden lippuja talvisella säällä

Yliopistot

Yliopistot ovat tärkeä SUEKin tutkimustoiminnan yhteistyökumppani. Yhteistyötä tehdään eri yliopistojen tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa esimerkiksi tutkimushankkeiden ja vierailuluentojen merkeissä.

Lue lisää
Maiden lippuja talvisella säällä

Lajiliitot

SUEK tekee tiivistä yhteistyötä urheilun lajiliittojen kanssa myös tutkimustoiminnassa. Lajiliitot ovat aktiivisesti mukana urheilun yleisiä eettisiä asioita koskevissa selvitys ja tutkimushankkeissa. Näin vahvistetaan laaja-alaisesti urheilun eettistä pohjaa. SUEK on tehnyt vuodesta 2018 lähtien lajiliittojen toimeksiannosta selvityksiä lajien parissa mahdollisesti tapahtuvasta seksuaalisesta ja sukupuoleen perustuvasta häirinnästä sekä kiusaamisesta  Näiden selvitysten tarkoituksena on ollut kartoittaa, ilmeneekö lajien […]

Lue lisää
News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.