Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

Maiden lippuja tuulessa

Interpol

Kansainvälisen rikospoliisijärjestö Interpolin tehtävänä on toteuttaa mahdollisimman laajaa yhteistoimintaa 192 jäsenvaltionsa rikospoliisiviranomaisten välillä. Interpol-yhteistyö tukee Suomessa kilpailumanipulaation kansallista koordinointia.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Kilpailumanipulaation vastainen toimintaryhmä

Euroopan neuvoston Urheilukilpailujen manipulaation vastaisen yleissopimuksen 13 artiklan mukaan sopimusosapuolten on määriteltävä kansallinen toimintaryhmä (National platform). Opetus- ja kulttuuriministeriö on asettanut nykyisen toimintaryhmän vuosille 2023–2027.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Veikkaus

Vedonlyönnin tarjonta on nykyisin hyvin laajaa ja se on mahdollista melkein mistä tahansa urheilulajista ja kilpailusta. Vedonlyönnissä liikkuu suuri määrä rahaa ja siksi se houkuttaa kilpailumanipulaatiolle sekä muulle rikollisuudelle, kuten rahanpesulle.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Sportradar Integrity Services

Sportradar Integrity Services on maailmanlaajuinen urheilun lahjomattomuuden vahvistamiseen keskittynyt kaupallinen toimittaja ja kumppani yli 150 urheiluliitolle ja -liigalle.

Lue lisää
News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.