Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

Maiden lippuja tuulessa

Interpol

Kansainvälisen rikospoliisijärjestö Interpolin tehtävänä on toteuttaa mahdollisimman laajaa yhteistoimintaa 192 jäsenvaltionsa rikospoliisiviranomaisten välillä. Interpol-yhteistyö tukee Suomessa kilpailumanipulaation kansallista koordinointia.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Kilpailumanipulaation vastainen toimintaryhmä

Euroopan neuvoston Urheilukilpailujen manipulaation vastaisessa yleissopimuksen mukaan kansalliset toimintaryhmät tekevät kansalliset kilpailumanipulaation vastaiset uhka-arviot ja toimintasuunnitelmat.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Euroopan jalkapalloliitto UEFA

Eurooppalaisten jalkapalloliittojen yhteinen keskusjärjestön työryhmä torjuu ja analysoi kilpailu- ja ottelumanipulaatiota Euroopassa.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Veikkaus ja GLMS

Vedonlyönnissä liikkuu suuri määrä rahaa ja siksi se houkuttaa kilpailumanipulaatiolle sekä muulle rikollisuudelle kuten rahanpesulle.

Lue lisää
News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.