Sportradar Integrity Services

Sportradar Integrity Services on maailmanlaajuinen urheilun lahjomattomuuden vahvistamiseen keskittynyt kaupallinen toimittaja ja kumppani yli 150 urheiluliitolle ja -liigalle.

SUEK on solminut vuonna 2022 Sportradarin kanssa sopimuksen vedonlyöntitietojen seurannasta kotimaisissa urheilukilpailuissa. Kotimaan urheilulajeissa seurataan noin 5 000 ottelua, mukaan lukien jääpallo, koripallo, salibandy, futsal, käsipallo, jääkiekko, vapaaottelu, pesäpallo, jalkapallo ja lentopallo. Sportradar-yhteistyö tuo merkittävää lisäetua kilpailumanipulaation torjunnassa.

Sportradarin käyttämä UFDS-järjestelmä (Universal Fraud Detection System) on edistyksellinen ja luotettava vedonlyönnin seurantajärjestelmä. Sportradarin asiantuntijat arvioivat poikkeavaa vedonlyöntikäyttäytymistä ja tekevät yhteistyötä kumppaneidensa, kuten SUEKin, kanssa.

Sportradar Integrity Services on havainnut yli 7 300 epäilyttävää ottelua 17 viime vuoden aikana, joista yli 600 on tapahtunut pelkästään vuonna 2022. Yrityksen muita palveluita ovat tietojen ja teknologian tarjoaminen mediayrityksille, vedonlyöntioperaattoreille ja liitoille. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa urheilun tasapuolisuuden toteutuminen.