Lähikuvaa nyrkkeilystä

Tutkimus

SUEK tuottaa tai käynnistää selvityksiä ja tutkimuksia. Niiden pohjalta tuotetaan tietoa koko urheiluyhteisölle ja yhteiskunnallisille toimijoille eettisesti kestävän päätöksenteon tueksi.

SUEK laboratorio

Tutkimustoiminta

Tutkimustoiminnan tavoitteena on luoda laaja-alaisen ja monitieteisen tutkimustoiminnan avulla entistä turvallisempaa ja eettisesti kestävämpää urheilukulttuuria.

Tutkimukset ja selvitykset

SUEKin tehtävä on edistää ja vahvistaa urheilun eettisyyttä, tässä keskeisenä keinona on tutkimus- ja selvitystoiminta.

Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.