Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

Maiden lippuja tuulessa

Lajiliitot

Lajiliitot ovat tärkeässä roolissa edistämässä puhdasta urheilua, eettisesti kestävää toimintaa sekä sitouttamassa urheilutoimijoita antidopingsäännöstöihin.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Urheiluakatemiat ja oppilaitokset

SUEK tekee yhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa ja tavoittaa yhteistyön kautta eri lajien urheilijoita ja valmentajia, nuorten urheilijoiden vanhempia, tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja terveydenhuoltohenkilöstöä. Oppilaitoksilla on mahdollisuus tilata SUEKilta koulutusta, hyödyntää Puhtaasti paras- ja Reilusti paras -verkkokoulutuksia sekä muita SUEKin tuottamia materiaaleja. 

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Urheiluopistot

Urheiluopistoilla on tärkeä sija urheilijoiden ja liikunta-alan ammattilaisten koulutuksessa, huippu-urheilijoiden harjoittelupaikkoina sekä kansainvälisinä urheiluväen kohtaamispaikkoina. SUEK tekee tiivistä yhteistyötä urheiluopistojen kanssa puhtaan urheilun ja reilun pelin edistämiseksi.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Olympia- ja Paralympiakomitea

Kansainvälinen olympiakomitea ja paralympiakomitea tekevät näkyvää kansainvälistä antidopingtyötä suurtapahtumissaan. SUEK tekee aktiivisesti yhteistyötä Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean kanssa urheilun eettisissä asioissa.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Kansainvälinen yhteistyö

SUEK tekee kansainvälistä yhteistyötä antidopingasioissa myös koulutustoiminnan osalta. Euroopan neuvoston dopingin vastainen yleissopimus, UNESCOn dopingin vastainen sopimus ja WADAn laatima Maailman antidopingsäännöstö velvoittavat tiettyihin koulutuksellisiin toimiin.

Lue lisää
News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.