SUEK

SUEK vastaa antidopingtoiminnan, kilpailumanipulaation ehkäisyn sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden valtiosopimusten toimeenpanosta Suomessa. Lisäksi SUEK vahvistaa urheilun eettisyyttä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa sekä toimii aktiivisena keskustelujen käynnistäjänä ja keskustelijana.

Suek logo vihreällä taustalla

SUEK

SUEK tekee tinkimättömästi töitä reilun pelin ja puhtaan urheilun puolesta. Luotettavasti, oikeudenmukaisesti ja yhdessä. Reilusti paras!

Lähikuva biljardista

Toiminta

Toiminnan tarkoituksena on puhtaan urheilun, turvallisuuden ja reilun pelin puolustaminen, urheilun maineen parantaminen, urheilutoimijoiden suojelu, urheilun eettisyyden vahvistaminen sekä urheilun oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden takaaminen.

Antidoping toiminan laboratorio

Taustaa

SUEK aloitti toimintansa vuonna 2016 ja sen edeltäjänä toimi Suomen antidopingtoimikunta ADT ry. Ensimmäinen antidopingorganisaatio perustettiin Suomeen vuonna 1984.

Suek logo vihreällä taustalla

Toimisto

SUEKin toimistolla työskentelee urheilun eettisten asioiden ammattilaisia. Toimiston henkilökunta palvelee kaikissa reiluun peliin ja puhtaaseen urheiluun liittyvissä asioissa.