Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

Maiden lippuja tuulessa

Urheilun eettisten asioiden neuvottelukunta

Urheilun eettisten asioiden neuvottelukunta toimii eri hallinnonalojen ja urheilun toimijoiden välisenä yhteistyöelimenä. Sen tavoitteena on edistää urheilun eettisyyttä ja siihen liittyvien kansainvälisten sopimusten toimeenpanoa.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Olympia- ja Paralympiakomitea

Kansainvälinen olympiakomitea ja paralympiakomitea tekevät näkyvää kansainvälistä antidopingtyötä suurtapahtumissaan. SUEK tekee aktiivisesti yhteistyötä Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean kanssa urheilun eettisissä asioissa.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Lajiliitot

Lajiliitot ovat aktiivisesti mukana urheilun yleisiä eettisiä asioita koskevissa selvitys- ja tutkimushankkeissa. Näin vahvistetaan laaja-alaisesti urheilun eettisyyttä.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Korruptionvastainen yhteistyöverkosto

Kansainväliset sopimukset edellyttävät paikallisia korruptionvastaisia toimielimiä. Suomessa oikeusministeriö asetti Korruptionvastaisen yhteistyöverkoston ensimmäistä kertaa vuonna 2002.

Lue lisää
Maiden lippuja tuulessa

Väestöliitto - Et ole yksin

Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jolla edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Yhteistyö yhteiskunnan muiden alojen asiantuntijaorganisaatioiden kanssa tuo erityisosaamista ja tietoa urheiluun. Hankkeen puitteissa on järjestetty koulutustoimintaa ja rakennettu useita erilaisia koulutusmateriaaleja lajiliittojen ja urheiluseurojen tarpeisiin.

Lue lisää
News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.