Lähikuva jousiampujasta

Koulutus

Koulutuksella lisätään osaamista urheilun eettisissä asioissa ja varmistetaan, että päivitetty tieto tavoittaa niin urheilijat kuin muut tärkeät kohderyhmät. SUEK tarjoaa kattavasti koulutusta eri kohderyhmille.

Mitaleja pöydällä

Koulutustoiminta

Koulutuksen pääpaino on antidopingtoiminnassa ja kilpailumanipulaation torjunnassa. Koulutuksella lisätään osaamista urheilun eettisissä asioissa ja varmistetaan, että ajantasainen tieto tavoittaa niin urheilijat kuin muutkin tärkeät kohderyhmät.

SUEKin esittelypiste urheilutapahtumissa

SUEKin esittelypisteellä lisätään tietoa SUEKin toimintaa koskevista asioista ja tuodaan esiin urheilun eettisiä asioita. Esittelypiste tuo lisäarvoa urheilujärjestön tapahtumaan.

Koulutusmateriaalit

SUEK tarjoaa koulutusmateriaaleja opetuskäyttöön. Materiaalit on tarkoitettu erityisesti lajiliitoille, urheiluseuroille ja oppilaitoksille, mutta ne soveltuvat myös itsenäiseen opiskeluun.

Yhteistyössä

Urheilun eettisten asioiden edistäminen kuuluu meille kaikille. Yhteistyö takaa jokaiselle urheilutoimijalle eettisesti kestävän urheilukulttuurin.

News letter illustration

Tilaa uutiskirje

SUEKin tiedotuslistan kautta saat ajankohtaiset uutiset niin SUEKin tehtävistä kuin eettisesti kestävästä urheilukulttuurista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös poistua listalta.

Sähköpostiosoite

Huom. Jos olet median tai lajiliiton edustaja, ethän liity SUEKin yleiselle postituslistalle vaan median tai lajiliittojen omalle tiedotuslistalle. Näin varmistat, että saat tiedon oman alasi kohdennetuista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, media tai lajiliitto sekä asemasi SUEKin viestintäpäällikölle.