Valtteri Bottas -Formulakuskin puhdasta arkea

Moottoriurheilu on aivan samanlaista urheilua kuin muutkin urheilulajit, kirjoittaa F1 -kuljettaja Valtteri Bottas Viestikapula – blogin merkinnässään. Bottas kuvailee formulakuskin runsasta harjoittelua ja arkea, jossa on monia muistettavia asioita. Bottaksen tärkeä ohjenuora on esimerkiksi, että hän tarkistaa aina itse valmisteen sallittavuuden, vaikka hänellä on hyvät tukijoukot lääkäreistä valmentajiin.


– Olen aina fanittanut reilua peliä ja puhdasta urheilua. Minulla on hyvä urheilijan esikuva myös kotona. Kun tapasimme nykyisen vaimoni, kilpauimari Emilia Bottaksen kanssa, opin häneltä paljon urheilijan elämästä, Kun sitten itse pääsin ajamaan F1-luokkaan ja minut liitettiin testauspooliin, asiat olivat minulle jo tuttuja, Bottas kertoo.
 
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n ylläpitämässä Viestikapula-blogissa käydään keskustelua reilusta pelistä. Valtteri Bottaksen blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa http://www.antidoping.fi/viestikapula-blogi. Bottas haastaa Viestikapula-blogin seuraavaksi kirjoittajaksi Heikki Kovalaisen, koska häntä kiinnostaa kuulla toisen moottoriurheilijan mielipiteitä puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä.