Tutkinnan asiantuntija

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n tavoitteena on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa taata kaikille yhdenvertainen oikeus eettisesti kestävään urheiluun. SUEK toimeenpanee urheilussa omalta osaltaan antidopingtoiminnan, kilpailumanipulaation torjunnan sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden valtiosopimuksia Suomessa. Lisäksi SUEK vahvistaa urheilun eettisyyttä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa sekä toimii aktiivisena keskustelujen käynnistäjänä ja keskustelijana.

SUEK hakee urheilurikkomusten tutkinnallisiin tehtäviin

TUTKINNAN ASIANTUNTIJAA

Tutkija toimii urheilurikkomuksiin kuuluvien asioiden asiantuntijana ja suorittaa tutkinnallisia tehtäviä dopingvalvonnassa, kilpailumanipulaatiorikkomuksissa, katsomoturvallisuuden edistämisessä ja eettisissä rikkomuksissa kuten häirintä- ja kiusaamistapauksissa. Tutkijan tehtäviin kuuluu myös edellä mainittuihin asioihin liittyviä muita tehtäviä kuten koulutusta.

Edellytämme

Tutkijan työ edellyttää kokemusta tutkinnallisista menetelmistä eli esitutkinta- tai siihen rinnastettavista menetelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää analyyttistä työotetta, kykyä yhteistyöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi työ edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla sekä tehdä ilta- ja viikonlopputöitä.

Katsomme eduksi ruotsin ja muiden kielten taidon sekä kokemuksen analyysityökalujen käytöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden edistää urheilun eettisyyttä sitoutuneessa ja innostuneessa työyhteisössä.

Työsuhde alkaa 1.5.2021 ja on voimassa toistaiseksi.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 28.2.2021 osoitteeseen jouko.ikonen@suek.fi.

Lisätietoja voi kysyä tutkintapäällikkö Jouko Ikoselta puhelimitse 040 570 5012 tai sähköpostitse jouko.ikonen@suek.fi.