Tule Educa-messuille tapaamaan ADT ja muut liikuntajärjestöt

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry on ensi viikonloppuna mukana 23 liikuntajärjestön komealla yhteisosastolla Educa-messuilla Helsingissä. Osastolla 6f61 on lupa liikkua. Jaossa on muun muassa ADT:n kouluaineistoja.

ADT viestii Educa-messuilla reilusta pelistä ja puhtaasta urheilusta. Messuvieraille on jaossa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset aineistoja, jotka auttavat viemään eettisen urheilun sanomaa kouluihin ja oppilaitoksiin lapsille ja nuorille sopivalla tyylillä.

Opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma Educa järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 29.–30.1.2016. Liikuntajärjestöjen yhteisosaston teemana on ”Lupa liikkua ja urheilla koulussa”. Järjestöt esittelevät osastollaan monipuolista tietotaitoaan liikkeen lisäämisestä koulupäivään.

Osastolla 6f61 ovat mukana ADT, Kaukalopallo- ja Ringetteliitto, Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry, Voimisteluliitto, Golfliitto, Palloliitto, Urheiluliitto, Tanssiurheiluliitto, Ampumaurheiluliitto, Paralympiakomitea, Valo, Innostun liikkumaan (CP-liitto), Tennisliitto, Sulkapalloliitto, Pöytätennisliitto, Squashliitto, Aikidoliitto, Judoliitto, Taekwondoliitto, Taidoliitto, Nyrkkeilyliitto, Suunnistusliitto ja Pesäpalloliitto.

Tervetuloa liikkumaan ja liikuttumaan!

#liikkuvakoulu #LupaLiikkua #LupaUrheilla #LisääLiikettä #rohkeastiyhdessä #puhtaastiparas