Tuhat nuorta hiihtäjää laduille Hopeasomman loppukilpailuissa

Puhtaasti paras -ohjelma tavoittaa jättimäärän nuoria hiihtäjiä Hopeasomman loppukilpailuissa 2.–3.3.
Äänekoskella. Tuhat hiihtäjää lähtee laduille tavoittelemaan henkilökohtaisia ja joukkuemitaleja.    

Hopeasompa on nuorten hiihtäjien suurin kilpailu- ja harrastusjärjestelmä Suomessa. Hiihtoseurat järjestävät Hopeasompa-hiihtokouluja, joissa nuoret pääsevät kehittymään monipuolisesti urheilijoina. Talven aikana 13–16-vuotiaat hiihtäjät ovat mitelleet voimiaan alueellisissa kilpailuissa, ja Äänekoskella ratkaistaan nyt koko Suomen Hopeasompa-mestaruudet. Viikonloppuna kilpaillaan henkilökohtaisista ja viestimestaruuksista.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Hopeasommassa Äänekoskella perjantaina 1.3. kello 12:00–18:00 ja lauantaina 2.3. kello 09:00–13:00. Pisteellä saa tietoa puhtaasta urheilusta ja antidopingtyöstä. Sillä voi myös allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja osallistua arvontaan.
 
Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
 
Lisätietoja:
 
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Internet: intra.aanekoski.fi/hopeasompa2013