Tiia Hautala: Toiset uskoo, toiset ei

Urheilu-ura on kuin itse elämä miniatyyrikoossa, kirjoittaa yleisurheiluvalmentaja ja entinen yleisurheilun moniottelija Tiia Hautala Viestikapula-blogin uusimmassa blogimerkinnässä. Hautalalle on urheilussa ollut aina tärkeää ja kiinnostavaa nähdä, mihin hänen omat rahkeensa riittävät.  

Valehteleminen, petkuttaminen ja sääntöjen rikkominen ei ole koskaan oikein istunut oikeudentajuuni. Jos olisin syyllistynyt dopinginkäyttöön tai muuhun sääntöjen rikkomiseen, olisin valehdellut kaikille, jotka minua ovat tukeneet, mutta ennen kaikkea itselleni. En olisi koskaan saanut tietää, mihin omat rahkeeni oikeasti riittävät. Lisäksi ajattelin aina, että en missään nimessä halua riskeerata terveyttäni kielletyillä aineilla, Hautala kirjoittaa.

– Tiia Hautalan blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa blog.puhtaastiparas.fi. Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Hautala haastaa seuraavaksi Viestikapula-blogin viestinviejäksi kisapappi Leena Huovisen.