Tennisjuniorit kohtaavat Talissa

Uuden sukupolven tennislupaukset pelaavat 15.–17.2. Talin tenniskeskuksessa Helsingissä SEB JGP -turnauksen voitoista reilulla meiningillä. Puhtaasti paras -ohjelma on mukana tapahtumassa kannustamassa 150 nuorta osallistujaa puhtaaseen menestykseen.  

Tenniksen SEB JGP -kilpailusarja on tarkoitettu 10–16-vuotiaille junioreille. Siinä pelataan kalenterivuosittain kuusi osakilpailua. Talissa kohtaavat 10- ja 14-vuotiaiden ikäluokat ensimmäisessä osakilpailussaan.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Talissa perjantaina 15.2. kello 14:00–19:00. Pisteellä voi allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja osallistua arvontaan. Tule juttelemaan eettisestä urheilusta!
 
Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
 
Lisätietoja:
 
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Internet: www.sebnextgenerationfinland.fi