Suvi Mikkonen: 10 years of dreaming big

Viestikapula-blogissa kirjoittaa nyt taekwondoin Suvi Mikkonen. Mikkoselle urheilu on aina ollut todellinen intohimo. Hän on pyhittänyt elämänsä sataprosenttisesti urheilulle – ja nimen omaan puhtaalle, reilulle urheilulle.


– Taekwondo on nykyään todella tekninen laji. Ei ainoastaan fyysisesti vaan kilpailuissa käytettävän teknologian kannalta. Lähes kaikki pisteenanto on elektronista, eivätkä ratkaisut ole enää tuomareiden tulkinnan varassa. Epäoikeudenmukaiset ratkaisut ovat lähes kokonaan kitketty lajista, ja voi todella luottaa siihen, että paras urheilija voittaa. Oikeudenmukaisen pisteenannon lisäksi on voitava luottaa siihen, ettei fyysistä suorituskykyä kehitetä väärillä menetelmillä. Muuten kaikista tärkein, unelma kovan työn tuloksista, menettää merkityksensä, Mikkonen kirjoittaa.

Mikkosen blogimerkintä on luettavissa ja kommentoitavissa Viestikapula-blogissa osoitteessa www.antidoping.fi/viestikapula-blogi. Blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Suvi Mikkonen haastaa blogin seuraavaksi kirjoittajaksi nyrkkeilijä Mira Potkosen.