Susanna Rahkamo – Eroon harmaasta alueesta

Viestikapula-blogin tuorein kirjoittajavieras, Taitoluisteluliiton puheenjohtaja ja Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo peräänkuuluttaa urheiluun helposti tulkittavia ja kaikille samoja sääntöjä. Urheilijan kannalta on sietämätöntä ja varsin hämmentävää elää epävarmuudessa ja epämääräisyydessä, Rahkamo sanoo.

– Sääntöjen tekijöiden on selkeästi artikuloitava, missä raja menee. Vain siten voimme varmistaa, että urheilijoilla on yhtäläiset mahdollisuudet ja myös moraalinen oikeus, sallituissa rajoissa, kehittää uusia metodeja ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat tuoda kilpailuetua. Tätä kautta urheilu pystyy jatkuvasti kehittymään. Sehän on yksi urheilun perusidea: tehdä ennätyksiä ja voittaa, Rahkamo kirjoittaa.

Susanna Rahkamon blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi. Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Rahkamo haastaa seuraavaksi Viestikapula-blogin viestinviejäksi moukarinheittäjä Olli-Pekka Karjalaisen.