Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry hakee testausassistentin äitiysloman sijaista

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa urheilun eettisyyden vahvistamisesta Suomessa. Yhdistyksen toimialoja ovat antidopingtoiminta, kilpailujen manipuloinnin ehkäisy sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden edistäminen. SUEK tekee laajaa yhteistyötä urheilun toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Yhdistyksen rahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö.

SUEK hakee testaustiimiinsä äitiysloman sijaiseksi

TESTAUSASSISTENTTIA

Testausassistentin tehtävänä on kehittää ja ylläpitää dopingtestauksen hallintoa osana testaustiimiä. Tehtävä sisältää muun muassa asiakirjahallintoa, rekisterien ylläpitoa sekä viestintää sidosryhmille.

Testausassistentin työ edellyttää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa suhtautumista työntekoon. Tehtävän hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja henkilön tulee olla huolellinen sekä luotettava. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen osaamista. Liikunta-alan tuntemus katsotaan eduksi.

SUEK tarjoaa kiinnostavan työympäristön urheiluyhteisössä sekä näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä maailmanlaajuisessa antidopingtoiminnassa.
 
Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.9.2017 ja päättyen 31.8.2018.

Hakemukset ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella tulee toimittaa SUEKin testauspäällikkö Katja Huotarille 14.6.2017 mennessä.
 

Lisätietoja:

Katja Huotari
SUEK – testauspäällikkö
puh. 040 843 3897
katja.huotari@suek.fi