Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry hakee osa-aikaista lääketieteellistä asiantuntijaa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa urheilun eettisyyden vahvistamisesta Suomessa. Yhdistyksen toimialoja ovat antidopingtoiminta, kilpailujen manipuloinnin ehkäisy sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden edistäminen. SUEK tekee laajaa yhteistyötä urheilun eri toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Yhdistyksen rahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lääketieteellisen johtajan siirryttyä eläkkeelle SUEK hakee

LÄÄKETIETEELLISTÄ ASIANTUNTIJAA

Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi jatkuva.

Toimenkuvaasi kuuluvat antidopingtoiminnan lääketieteellisistä asioista vastaaminen (esimerkiksi Maailman antidopingtoimisto WADAn Kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -standardin vaatimusten toteuttaminen Suomessa), lääketieteellisten asioiden asiantuntijuus dopingrikkomusten yhteydessä, eri kohderyhmien neuvonta lääketieteellisissä asioissa, asiantuntijamateriaalien tuottaminen, kouluttaminen sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Edellytämme sinulta lääketieteen tohtorin tutkintoa ja hyvää farmakologian tuntemusta. Sinun tulee olla kiinnostunut antidopingtoiminnasta sekä puhtaan urheilun edistämisestä ja kehittämisestä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tehtävän menestyksekästä hoitamista auttaa myös sujuva englannin kielen taito.

Sinulla on hyvät valmiudet yhteistyöhön eri toimijoiden ja asiantuntijaryhmien kanssa. Sinulla ei ole tehtävän hoitamista haittaavia esteellisyyksiä esimerkiksi lajiliitossa tai urheiluseuratoiminnassa. Olet henkilönä ehdottoman luotettava ja riippumaton, ja paineensietokykysi on erittäin hyvä.

Hakemus sekä ansioluettelo ja palkkatoivomus tulee toimittaa SUEKin toimistopäällikkö Maarit Juvoselle (maarit.juvonen@suek.fi) 15.8.2017 mennessä.
 

Lisätietoja:

Harri Syväsalmi
SUEK – pääsihteeri
puh. 040 557 7725
harri.syvasalmi@suek.fi

Tehtävän lääketieteellistä osaamista koskevat kyselyt:
Olli J. Heinonen
professori
SUEK – vt. lääketieteellinen johtaja
puh. 040 586 5157
olli.heinonen@utu.fi