Suomen parhaat voimistelijat kohtaavat Tampereella

Voimistelun Suomen-mestaruudet ratkotaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.–12.5. Kisoissa nähdään taidokkaiden suoritusten lisäksi myös Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste, joka kannustaa kilpailijoita ja yleisöä reiluun peliin. 

Voimistelun SM-kilpailujen lajeina ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, miesten ja naisten telinevoimistelu, rytminen voimistelu, TeamGym ja trampoliinivoimistelu. Lisäksi akrobatiavoimistelu esittäytyy näytöksenä.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla kisoissa perjantaina 10.5. kello 13:30–18:30 ja lauantaina 11.5. kello 12:00–16:30. Pisteellä voi allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja osallistua arvontaan.

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
Lisätietoja:
 
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Sanna Mönkkönen
Suomen Voimisteluliitto  – viestintäpäällikkö
gsm 0500 606 556

Internet: www.voimistelunsm.fi