Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry hakee farmaseutin hoitovapaan sijaista

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry (www.antidoping.fi) on vuonna 2002 toimintansa aloittanut organisaatio, joka vastaa dopingvalvonnasta Suomessa. ADT tekee dopingtestejä, kouluttaa urheilijoita ja toimii tiiviisti yhdessä urheilijoiden ja heidän lähipiirinsä kanssa puhtaan urheilun puolesta. ADT on yleishyödyllinen yhteisö, joka saa rahoituksensa opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry hakee
farmaseutin hoitovapaan sijaista
ajalle 15.8.2014–15.9.2015.

Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti urheilijoiden lääkinnällisten erivapausasioiden hoitaminen. Näitä ovat muun muassa neuvonta erivapausmenettelyyn liittyvissä kysymyksissä sekä lääkeainekyselyissä, erivapauslautakunnan sihteerin tehtävät sekä yhteistyö kansallisten ja kansainvälisten lajiliittojen kanssa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu sisällön tuottamista ADT:n materiaaleihin sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä ja huolellista työskentelytapaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä englannin ja ruotsin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Toimessa vaaditaan täydellistä luotettavuutta. Urheilun tuntemus sekä kokemus laatujärjestelmien parissa työskentelystä ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimen ainutlaatuisessa työympäristössä.

Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 23.6.2014 mennessä osoitteeseen: ADT ry, Pirjo Ruutu, Radiokatu 20, 00240 Helsinki tai sähköpostitse pirjo.ruutu(at)antidoping.fi.

Lisätietoja:
Pirjo Ruutu
ADT – pääsihteeri
puh 0400 503 798
pirjo.ruutu(at)antidoping.fi