SUEK ry:n lääketieteellinen johtaja Timo Seppälä jäi eläkkeelle

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n lääketieteellinen johtaja Timo Seppälä (s. 1951) on jäänyt eläkkeelle.


 
Farmakologian dosentti, lääketieteen ja kirurgian tohtori Timo Seppälä kehitti merkittävästi antidopingtoimintaa. Hän tuli antidopingtyöhön vuonna 1989 ja toimi viimeksi SUEKin osa-aikaisena lääketieteellisenä johtajana.
 
– On ollut mielenkiintoista seurata antidopingtoiminnan muutosta vuosikymmenten aikana. Kehitys on ollut valtavaa ja toiminnan luotettavuus on kasvanut merkittävästi. Olen saanut tehdä yhteistyötä kiinnostavien henkilöiden kanssa ja haluan kiittää kaikkia näistä vuosista. Jätän luottavaisin mielin tehtäväni, puhtaan urheilun puolesta kannattaa kamppailla, Timo Seppälä sanoo.
 
– Timo kuuluu dopinginvastaisen taistelun merkkihenkilöihin Suomessa. Hänellä on mittaamattoman laaja asiantuntemus ja vahva kokemus monelta vuosikymmeneltä. Median arvostama asiantuntija on aina ollut valmis auttamaan urheilijoita lääketieteellisissä asioissa. Timo tunnetaan myös sanavalmiudestaan ja älykkäästä huumorintajustaan, SUEKin puheenjohtaja Pekka Ilmivalta sanoo.   
 
– Timo jättää toimistomme osaamiseen suuren aukon. Alamme pian etsiä hänelle seuraajaa SUEKin lääketieteellisen asiantuntijan tehtäviin hieman uudistetulla työnkuvalla, SUEKin pääsihteeri Harri Syväsalmi sanoo.  

 
Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
040 740 7477