SUEK mukana SM-viikolla

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tarjoaa SM-viikon urheilijoille, seuroille, lajiliitoille ja yleisölle oivallisen tilaisuuden tutustua reilun ja puhtaan urheilun kulmakiviin. SUEK on mukana Salossa järjestettävällä seitsemännellä SM-viikolla.

SUEK esittelee SM-viikon päätösviikonloppuna 2.–3.7.2022 toimintaansa tapahtuma-alueelle pystytetyllä infopisteellä. SM-viikolle osallistuvat lajiliitot, seurat ja urheilijat saavat ajantasaista tietoa antidopingtoiminnasta sekä kilpailumanipulaation torjunnasta. Aiheet ovat ajankohtaisia erityisesti lajeille, jotka parhaillaan laativat Reilun kilpailun ohjelmiaan. Myös urheilijoiden ja katsojien on hyvä pysähtyä pohtimaan SUEKin infopisteellä, mitä kilpailumanipulaatio on ja miten sen tunnistaa.

SM-viikolla voi äänestää myös tapahtuman Reilua urheilijaa. Eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Lisäksi urheilijat voivat testata Play True Quiz -kyselyn avulla, ovatko antidopingtiedot hallussa ja ajan tasalla. Kyselyyn vastanneet urheilijat saavat Play True Quiz -juomapullot. SUEKin esittelypisteellä voi myös laatia itselleen tai kaverilleen reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvojaan.

SUEKin esittelypiste on avoinna SM-viikon päätösviikonloppuna 2.–3.7. klo 10–18. SM-viikko Salossa alkoi 30.6.2022. Lisätietoja tapahtumasta https://sm-viikko.fi/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477