SUEK mukana SM-viikolla

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tarjoaa SM-viikon urheilijoille, seuroille ja yleisölle oivallisen tilaisuuden tutustua reiluun kilpailuun ja puhtaaseen urheiluun. SUEKin kesäkiertue on mukana Lahdessa järjestettävällä SM-viikolla.

SUEK esittelee SM-viikolla toimintaansa eri lajisuorituspaikoilla niin urheilijoille kuin yleisölle. Urheilijat voivat testata Maailman antidopingtoimisto WADAn Play True Quiz -visailun avulla, ovatko antidopingtiedot hallussa ja ajan tasalla. Parhaat urheilijat saavat palkinnoksi juomapullon. Esittelypisteellä voi käydä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Päivän päätteeksi palkitaan eniten ääniä saanut urheilija.

Esittelypisteellä kannattaa käydä testaamassa omia tarkkuustaitojaan. Ketjunheittopelissä päivän parhaat heittäjät palkitaan. Voit myös laatia itsellesi tai kaverillesi reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvojaan.

SUEKin esittelypiste on kisapaikalla 4.8. klo 12–19 Lahden satamassa ja 5.8. klo 10.30–17 Lahden urheilu- ja messukeskuksessa. Tervetuloa kokemaan SM-viikon kisatunnelmaa reilun pelin hengessä.

SM-viikko tuo Lahteen peräti 24 urheilulajin huiput kilpailemaan lajiensa SM-mitaleista. SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.–6.8.2023. Lisätietoja tapahtumasta https://sm-viikko.fi/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477