SUEK mukana mittavalla SM-viikolla Tampereella

Suomen ensimmäinen SM-viikko kokoaa 22 lajin suomalaishuiput mittelemään lajiensa mestaruuksista Tampereelle 12.–14.2.2016. Jaossa on yli 400 SM-mitalia. Saatavilla on myös reilu annos tietoa puhtaasta ja eettisestä urheilusta Suomen urheilun eettisen keskuksen esittelypisteellä.

SUEKin esittelypiste on paikalla SM-viikolla lauantaina 13.2. klo 10–15 ja sunnuntaina 14.2. klo 10–18. Urheilijat voivat testata pisteellä antidopingtietonsa osallistumalla Maailman Antidopingtoimisto WADAn Play True -tietovisaan. Urheilijat ja yleisö voivat äänestää kisojen reilun pelin urheilijaa. Eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Nappaa pisteellä myös pikatatuointi siivittämään kisatunnelmaa sekä antidopinaineistoja lukemiseksi.

SM-viikko on suomalaisen urheiluhistorian ensimmäinen näin laaja monilajitapahtuma. Se vahvistaa suomalaisen urheilun uusia toimintatapoja tuomalla eri lajeja yhteistyöhön. SM-viikon aikana lajit liittyvät osaksi suurempaa suomalaisen urheilun kokonaisuutta ja saavat mahdollisuuden esitellä toimintaansa uudelle yleisölle.

SM-viikon kilpailulajit ovat biljardi, darts, futsal, jousiammunta, judo, kahvakuula, kaukalopallo, keilailu, kriketti, miekkailu, ratagolf, ringette, shakki, sulkapallo, taekwondo, taido, tikkaurheilu, trial-pyöräily, ultimate, uppopallo, valjakkourheilu ja X-trial.
 
Tapahtuman järjestämisestä vastaavat mukana olevat lajit, Valon ja Suomen Olympiakomitean tapahtumayksikkö, Yleisradio, Tampereen kaupunki ja Hämeen Liikunta ja Urheilu.
 
SM-viikko sosiaalisessa mediassa: #SMviikko
Twitter: twitter.com/SMviikko
Facebook: facebook.com/smviikko

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh. 040 740 7477

Internet: www.sm-viikko.fi