SUEK mukana 30 urheilulajin yhteisellä SM-viikolla Tampereella

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry tarjoaa tietoa reilusta pelistä SM-viikolla. Tampereella 6.-9.7. järjestettävässä urheilun monilajitapahtumassa 3000 urheilijaa kisaa 30 lajin SM-mitaleista.  

– On hienoa saada huippu-urheilun tärkeä toimija SUEK mukaan SM-viikkoon. SM-viikon eräänä tarkoituksena on, että eri urheilulajien edustajat oppivat toisiltaan ja yhdessä, miten kannattaa kehittää toimintaa ja järjestää isoja tapahtumia, sanoo SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen.

SUEKin esittelypiste on paikalla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 8.7. klo 11-19. Pisteestä saa tietoa ja aineistoja puhtaasta urheilusta. Urheilijat pääsevät testaamaan tietonsa Maailman antidopingtoimisto WADAn tietovisassa, jossa voi voittaa kultaisen juomapullon.

– On kiva tulla SM-viikolle jo toistamiseen. Usean lajin yhteistapahtumassa on hyvä tunnelma ja useiden kohderyhmiemme väkeä liikkeellä. Tulkaa rohkeasti juttelemaan ja hakemaan Kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -julkaisu SUEKin pisteeltä, viestintäpäällikkö Susanna Sokka sanoo.

Mallia kotimaiselle SM-viikolle on haettu Ruotsista, jossa ”SM-veckan” on ollut menestys jo usean vuoden ajan. Ensimmäinen suomalainen SM-viikko järjestettiin helmikuussa 2016. Se palkittiin Urheilumarkkinointiteko-palkinnolla Suomen Urheilugaalassa.

Lisätietoa:

Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh. 040 740 7477

Televisio: TV 2 ja Yle Areena,
https://www.sm-viikko.fi/sm-viikko/yleisolle/aikataulu/

Sosiaalisen median aihetunnisteet:
#smviikko, #puhtaastiparas