SUEK hakee pääsihteeriä

Pääsihteerinä edistät työtä suomalaisen urheilun eettisen pohjan vahvistamiseksi ja johdat asiantuntijaorganisaation toimintaa hallituksen hyväksymän strategian mukaisesti. Puhdas ja reilu urheilu on työmme tarkoitus ja tavoite.


Pääsihteerinä vastaat koko SUEKin toiminnasta sen hallitukselle, mutta erityisesti vastuullasi on erinomainen henkilöjohtaminen, moitteeton ja tehokas hallinto sekä talous. Johdat monimuotoista sidosryhmäyhteistyötä viranomaisten, urheilutoimijoiden ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet sisäistänyt yhteiskuntavastuun ja eettisen toiminnan merkityksen. Sinulla tulee olla sekä aiempaa kokemusta että todennettuja näyttöjä onnistumisista asiantuntijaorganisaation johtamisessa ja omaat eettisesti kestävän johtamisen arvomaailman. Olet tottunut työskentelemään laajan yhteistyöverkoston parissa – myös kansainvälisesti. Edellytämme pääsihteerin tehtävään valittavalta henkilöltä julkisen hallinnon ja kansalaisjärjestötoiminnan toimintamallien tuntemusta.

Meille on tärkeää, että olet tottunut toimimaan niin tiedotusvälineiden kuin sosiaalisen median eri kanavien kanssa. Toimintatavoiltasi olet palveluhenkinen, avoin, kuunteleva, osallistava ja innovatiivinen kehittäjä sekä määrätietoinen ja toimeenpanokykyinen päättäjä. Tehtävän menestyksellisen hoidon kannalta on tärkeää, että Sinulla on hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja valmiudet kommunikointiin kotimaisten kielten ohella myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.


Lisätietoja