SUEK hakee pääsihteeriä

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry vastaa koko dopingvalvonnasta Suomessa. ADT tekee tinkimättömästi töitä puhtaan urheilun ja reilun pelin puolesta. ADT:n tehtäväkenttä laajenee nyt organisaatiomuutoksen myötä: ADT muuttui tammikuussa 2016 Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:ksi. Uusi organisaatio vahvistaa kauttaaltaan urheilun eettisyyttä. SUEK vastaa Suomessa antidopingtoiminnasta sekä urheilukilpailujen tulosten manipuloinnin ja katsomoväkivallan ehkäisystä urheilun osalta. Uudet tehtävät vaativat entistä tiiviimpää yhteistyötä niin kansallisten kuin kansainvälisten urheilutoimijoiden ja viranomaisten kanssa. www.antidoping.fi Urheilun eettisen toiminnan laajentuessa ja ADT:n nykyisen pääsihteerin siirtyessä osa-aikaeläkkeelle Suomen urheilun eettinen keskus SUEKille on nyt haussa

PÄÄSIHTEERI

Johdat organisaation toimintaa hyväksytyn strategian mukaisesti. Vastaat hallinnosta, taloudesta, edunvalvonnasta sekä monimuotoisesta yhteistyöstä viranomaisten, urheilutoimijoiden ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on varmistaa SUEKin laajan tehtäväkentän onnistunut haltuunotto, vahvistaa viranomaissuhteita sekä kehittää organisaatiota siten, että henkilöstöresurssit vastaavat uusille toiminta-alueille asetettuja tavoitteita.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöjä onnistumisista asiantuntijaorganisaation johtamisessa. Olet tottunut työskentelemään laajan sidosryhmäverkoston parissa. Arvostamme valtionhallinnon ja urheiluorganisaatioiden tuntemusta. Tunnet median pelisäännöt ja sinulla on hyvät viestintätaidot. Olet henkilönä ehdottoman luotettava, sitoutuva ja paineensietokykysi on erittäin hyvä. Sinulla on hyvät valmiudet kommunikointiin englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Ilmivalta, puh. 050 596 7906, torstaina 4.2. klo 15-16 ja maanantaina 8.2. klo 17-18.
Voit kysyä lisätietoja myös valinnassa avustavalta konsultilta:
Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, puh. 050 385 1714.
Hakemukset ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna pyydämme toimittamaan viimeistään 14.2.2016 sähköpostiosoitteeseen: hakemukset@ mm-rekrytointi.fi. Merkitse viestiisi tunnukseksi ”Pääsihteeri”.

Ilmoitus PDF-tiedostona