SUEK hakee eettisen urheilun asiantuntijoita

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoisten osaajien joukkoon kehittämään urheilun eettistä arvopohjaa ja lisäämään urheilun arvostusta niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa urheilun eettisyyden vahvistamisesta Suomessa. Yhdistyksen toimialoja ovat antidopingtoiminta, kilpailujen manipuloinnin ehkäisy sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden edistäminen. SUEK edistää myös muita eettisiä asioita, kuten hyvää hallintoa, suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa. SUEK tekee laajaa yhteistyötä urheilun toimijoiden, viranomaisten ja valtiovallan kanssa. Yhdistys perustettiin tammikuussa 2016 laajentamalla Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n toimintaa.

URHEILUOIKEUDEN ASIANTUNTIJA

Vastaat organisaation oikeudellisista asioista ja luot uusia toimintamalleja. Vaikutat säännöstöjen ja sopimusten tekemiseen sekä niiden toimeenpanoon. Teet aktiivista yhteistyötä eri tahojen kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Kehität tutkinnallisia menetelmiä ja viranomaisyhteistyötä. Vastaat myös dopingrikkomusten käsittelystä.

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteen tutkintoa ja perehtyneisyyttä urheilu- ja sopimusjuridiikkaan. Antidopingtoiminta, kilpailumanipuloinnin ehkäisy sekä katsomoturvallisuuden edistäminen ovat sinulle tuttuja samoin kuin muut urheilun eettiset asiat. Olet tottunut työskentelemään laajan sidosryhmäverkoston parissa – erityisesti arvostamme valtionhallinnon ja urheiluorganisaatioiden tuntemusta. Tunnet myös Euroopan neuvoston ja Euroopan unionin lainsäädännön merkityksen.

Sinulla on hyvät valmiudet kommunikointiin englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet henkilönä ehdottoman luotettava ja sitoutuva, ja paineensietokykysi on erittäin hyvä.

URHEILUN EETTISTEN KYSYMYSTEN ASIANTUNTIJA

Toimenkuvaasi kuuluvat urheilun eettisten asioiden toimintamallien kehittäminen ja yhteistyön koordinointi Suomessa eri toimijoiden kanssa. Teet monimuotoista yhteistyötä viranomaisten, urheilutoimijoiden ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa. Seuraat alan kansainvälistä tutkimusta, teet selvityksiä kotimaassa ja koordinoit alan kotimaista tutkimusta.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa perehtyneisyyttä urheilun eettisiin asioihin. Arvostamme valtionhallinnon ja urheiluorganisaatioiden tuntemusta sekä liikunnan ja urheilun toimialan ymmärrystä.

Sinulla on hyvät valmiudet kommunikointiin englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet henkilönä ehdottoman luotettava ja yhteistyökykyinen. Haluat vahvistaa urheilun eettistä arvopohjaa ja nostaa urheilun arvostusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa SUEKin pääsihteeri Harri Syväsalmi, puh. 040 557 7725, torstaina 1.9. klo 14–16 ja keskiviikkona 7.9. klo 13–15. Voit kysyä lisätietoja myös valinnassa avustavalta konsultilta: Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, puh. 050 385 1714.

Hakemukset ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuina pyydämme toimittamaan viimeistään 9.9.2016 sähköpostiosoitteeseen: hakemukset@mm-rekrytointi.fi. Merkitse viestiisi tunnukseksi ”Urheiluoikeuden asiantuntija” tai ”Urheilun eettisten kysymysten asiantuntija”.