Sanni Grahn-Laasonen -Suomi 100 on urheilun juhlaa

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras. Grahn-Laasonen muistuttaa satavuotiaan Suomen juhlavuotena, että tarinat ja teot luovat urheilukulttuuriamme, joka perustuu vahvasti eettisyydelle ja reilulle pelille.

– Itsenäisyyden juhlavuoden kattavana teemana on ”yhdessä”. Yhdessä tekemällä, vastuuta kantamalla, ennalta ehkäisemällä ja kouluttamalla luodaan edelleen kestävää eettistä perustaa suomalaiselle urheilulle. Mielestäni siitä on pidettävä kiinni, jotta uudet urheilusukupolvet eivät menetä uskoaan tekemiseensä ja sen mielekkyyteen. Jotta perheet edelleen tukevat ja kannustavat lapsia urheiluharrastuksiin. Jotta me ja lapsemme voimme jatkaa urheilun sankaritarinoiden kertomista, Grahn-Laasonen kirjoittaa.

Grahn-Laasosen blogmerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa http://www.suek.fi/viestikapula-blogi. SUEKin Viestikapula-blogissa käydään keskustelua reilusta ja puhtaasta urheilusta. Grahn-Laasonen haastaa seuraavaksi kirjoittajaksi Uuden Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallion.