Reilun pelin hengessä mukana ringeten MM-kisoissa

Espoossa alkaneet ringeten MM-kilpailut tuo näkyville puhdasta urheilua ja reilua peliä. Suomen urheilun eettinen keskus SUEK esittelee toimintaansa perjantaina 4. marraskuuta niin urheilijoille kuin yleisölle.

Suomi järjestää ringeten MM-kilpailut kuuden vuoden tauon jälkeen, kun sekä naisten että nuorten kilpailut pelataan Espoossa 31.10.–6.11.2022. MM-kilpailujen yhteydessä järjestetään myös nuorten kansainvälinen Ringette Festival -turnaus.

SUEK esittelee puhdasta urheilua ja reilua peliä Metro Areenan Fan Zonella. Esittelypisteellä urheilijat ja yleisö voivat äänestää tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Päivän aikana eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Kaikki äänestäneet osallistuvat myös arvontaan, jossa palkintona on Suomen joukkueen pelipaita nimmareilla.

Lisäksi urheilijat ja kisayleisö voivat käydä testaamassa omaa antidopingtietämystään Maailman antidopingtoimisto WADAn Play True -kyselyn avulla. Jokainen reilun pelin urheilija saa palkinnoksi juomapullon. Yleisö voi noutaa SUEKin esittelypisteeltä myös lipputarroja, joilla voi kannustaa omaa maataan – tai kerätä koko sarja reilun pelin hengessä. Lisäksi urheiluseurat voivat hakea SUEKin materiaalia seurojensa käyttöön.

SUEKin esittelypiste on avoinna Fan Zonella perjantaina 4.11. kello 17–20. Ringeten MM-kilpailut Espoossa 31.10.–6.11.2022.

Lisätietoja tapahtumasta https://wrc2022.fi/

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477