Reilua peliä frisbeegolfin SM-kisoissa Lahdessa

Lahdessa lentelevät 13.–16.8.2015 liitokiekot taidokkaasti ja puhtaasti, kun frisbeegolfin pelaajat mittelevät Suomen-mestaruuksista. Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n Puhtaasti paras -ohjelma on nyt ensimmäistä kertaa mukana frisbeegolfkilpailussa ja vie puhtaan pelin sanomaa kisaajille ja katsojille.

Frisbeegolfin vuoden 2015 Suomen-mestaruudet ratkaistaan yhdessä kilpailussa, joka on nelipäiväinen. Kaikki pelaajat pelaavat vähintään kolme täyttä kierrosta. Kilpailuluokkia ovat miehet ja naiset avoin, seniorit 40, seniorit 50 ja seniorit 60. Kilpailujen suojelijana toimii opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

– On hauskaa lähteä kiertueelle uuden lajin pariin. ADT ei ole ennen ollut mukana frisbeegolfkisoissa, ja lähdemme nyt iloisina Lahteen kertomaan kisaajille ja katsojille puhtaasta ja reilusta pelistä, ADT:n viestintäpäällikkö Susanna Sokka sanoo.

ADT:n Puhtaasti paras -esittelypiste on paikalla frisbeegolfin SM-kilpailujen kisapaikalla (Tuhtokatu, 15240 Lahti) sunnuntaina 16.8. klo 10:00–17:30. Pisteellä voi testata taitojaan frisbeegolfin puttauksessa ja äänestää kisojen reiluinta pelaajaa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja, ja eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Jaossa on myös antidopingmateriaalia ja -tietoutta.

Kisojen reilun pelin henkeä voi levittää myös ilmaisessa kuvienjakopalvelu Instagramissa. Ota reilusta menosta kertova kuva kisoissa ja merkitse se Instagramissa aihetunnisteella #puhtaastiparas.

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. Se haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Internet: http://frisbeegolf-sm.fi