Reilua kilpailua Varala Cupissa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on mukana Varala Cupissa, kilpa-aerobicin cup-kilpailussa. Kilpailujen lomassa sekä urheilijat, seuraväki että yleisö voivat tutustua SUEKin esittelypisteellä reiluun kilpailuun ja puhtaaseen urheiluun.

SUEK esittelee Varala Cupissa toimintaansa niin urheilijoille kuin yleisölle. Urheilijat voivat testata omaa antidopingtietämystään Maailman antidopingtoimisto WADAn Play True Quiz -visailun avulla. Parhaat urheilijat saavat palkinnoksi juomapullon.

Esittelypisteellä voi käydä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Päivän päätteeksi palkitaan eniten ääniä saanut urheilija. Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Lisäksi voit laatia itsellesi tai kaverillesi reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvoja.

SUEKin esittelypiste on kisapaikalla lauantaina 14.10. ja sunnuntaina 15.10. klo 10–17. Tervetuloa kokemaan Varala Cupin kisatunnelmaa reilun pelin hengessä.

Varala Cup on vuosittain Varalan Urheiluopistolla järjestettävä kilpa-aerobicin cup-kilpailu. Tänä vuonna se järjestetään 14.–15.10.2023. SUEKin esittelypiste toteutetaan yhteistyössä Varalan opiskelijoiden kanssa. Lisätietoja tapahtumasta https://varala.fi/varala-cup/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477