Reilu peli näkyy Youth Athletics Games -tapahtumassa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on mukana Youth Athletics Games -yleisurheilutapahtumassa Nurmijärvellä 16.–17.6.2023. Kilpailujen lomassa urheilijat, seuraväki ja yleisö voivat tutustua SUEKin esittelypisteellä puhtaaseen urheiluun ja reiluun kilpailuun.  

Urheilijat ja kisayleisö voivat käydä SUEKin esittelypisteellä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Kisojen aikana eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Lisäksi urheilijat voivat testata omaa antidopingtietämystään WADAn Play True Quiz -visailun avulla. Parhaat tietäjät saavat palkinnoksi juomapullon.

Seuraväki voi hakea esittelypisteeltä mukaansa muun muassa antidopingoppaita, urheilijan opasta sekä Et ole yksin -palvelun julisteita. On hyvä, että reilu peli ja puhdas urheilu näkyvät harjoitus- ja kisapaikoilla ympäri Suomea. SUEKin esittelypisteellä voi myös laatia itselleen tai kaverilleen reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin – laitetaan reilu peli ja puhdas urheilu näkymään. SUEKin esittelypiste on avoinna perjantaina ja lauantaina kello 10–18.

Youth Athletics Games -tapahtuma järjestetään Nurmijärvellä 15.–18.6.2023. Kesän suurimmassa nuorisoyleisurheilun tapahtumassa kilpailee noin 2 000 nuorta 9–17-vuotiaiden sarjoissa. Lisätietoja tapahtumasta: https://youthathleticsgames.fi/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477