Reilu peli näkyy karaten Finnish Open Cupissa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tarjoaa karaten Finnish Open Cupin urheilijoille, seuroille ja yleisölle oivallisen tilaisuuden tutustua reiluun kilpailuun ja puhtaaseen urheiluun. SUEKin esittelypiste on mukana Tampereella järjestettävissä kansainvälisissä karatekilpailuissa.

SUEK esittelee kilpailuissa toimintaansa sekä urheilijoille että yleisölle. Urheilijat voivat testata omaa antidoping- ja kilpailumanipulaatiotietämystään SUEKin visailun avulla. Parhaat tietäjät saavat palkinnoksi juomapullon. Urheilijat ja urheiluväki voivat tulla noutamaan heijastimen esittämällä diplominsa suoritetusta Puhtaasti paras- ja Reilusti paras -verkkokoulutuksesta. Ottamalla kuvan ja tägäämällä sen #puhtaastiparas, kerrot myös muille niistä arvoista, joilla toimit. Reilu urheilija näkyy!

– Puhtaasti paras -verkkokoulutuksessa näkyy myös karate. Videoissa on mun ajatuksia dopingtesteistä ja valvonnasta. Käy kurkkaamassa ne samalla, kun teet koulutuksen. Tiesitkö muuten, että mäkin teen koulutuksen kahden vuoden välein. Välillä tuntuu kyllä aika vekkulilta tehdä koulutus, jossa itse on mukana, sanoo vuoden 2019 karaten EM-pronssimitalisti Titta Keinänen.

Esittelypisteellä voi käydä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Päivän päätteeksi palkitaan eniten ääniä saanut urheilija. Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Lisäksi voit noutaa itsellesi tai kaverillesi reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvoja.

SUEKin esittelypiste on kisapaikalla lauantaina 4.11. kello 11–16. Tervetuloa kokemaan kisatunnelmaa reilun pelin hengessä.

Finnish Open Cup on vuosittain järjestettävä karatekilpailu. Tänä vuonna se järjestetään Tampereella 4.11.2023. Lisätietoja tapahtumasta https://www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=7391#a_eventhead.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477