Reilu kilpailu näkyy cheerleadingin SM-kilpailuissa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tarjoaa cheerleadingin SM-kilpailuissa urheilijoille, seuroille ja yleisölle oivallisen tilaisuuden tutustua reiluun kilpailuun ja puhtaaseen urheiluun. SUEKin esittelypiste on mukana Espoon Metro Areenalla järjestettävässä tapahtumassa.

SUEKin esittelypisteellä on toimintaa niin urheilijoille kuin yleisölle. Urheilijat voivat testata omaa antidoping- ja kilpailumanipulaatiotietämystään SUEKin visailun avulla. Parhaat urheilijat saavat palkinnoksi juomapullon.

Esittelypisteellä voi käydä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. SM-kilpailujen päätteeksi nimetään tapahtuman Reilun kilpailun urheilija. Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Lisäksi voit tehdä itsellesi tai kaverillesi reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvoja.

SUEKin esittelypiste on kisapaikalla sunnuntaina 16.6. klo 11.30–17. Tervetuloa kokemaan kisatunnelmaa reilun pelin hengessä.

Cheerleadingin SM-kilpailut järjestetään 15.–16.6.2024 Espoon Metro Areenalla. Lisätietoja tapahtumasta https://scl.fi/kilpailutoiminta/sm-kilpailut/sm-kilpailut-15-16-6-2024/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477