Puhtaita puuterilumia – Huippulaskijat kisaavat Suomen-mestaruuksista Rukalla

Lumilautailun ja freestylehiihdon tähdet kisaavat SM-titteleistä Rukalla 4.–7.4.2013. Neljä tapahtumantäyteistä päivää kokoaa yhteen nykyiset ja tulevaisuuden starat Rukan aurinkoisille rinteille. Puhtaasti paras -ohjelma on mukana kannustamassa kilpailijoita reiluun peliin.


Lajeina Rukalla ovat halfpipe (HP), slopestyle (SS), crossi (SBX), crossi (SX), rata (PSG ja PSL), kumpareet ja parikumpareet. Mukana on myös seurojen välinen kisa, ja freestylessä ratkaistaan myös Cup-mestaruuksia.
 
Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla lumilautailun ja freestylehiihdon SM-kisoissa Rukalla 4.–6.4. Tule heittämään hevosenkenkää ja testaamaan osumatarkkuutesi! Urheilijat voivat myös testata tietonsa Maailman Antidopingtoimisto WADA:n antidopingvisassa ja voittaa hienon kultaisen juomapullon. Esittelypisteellä voi myös allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja osallistua arvontaan.
 
Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
 
Lisätietoja:
 
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
 
Internet: www.skisport.fi, www.fsa.fi