Puhtaasti paras -ohjelma mukana käsipallon T96-maajoukkueen EM-karsintapeleissä

Suomen 19-vuotiaat naiskäsipalloilijat kohtaavat turkkilaiset ja unkarilaiset haastajansa EM-karsintaotteluissa Pirkkolan palloiluhallissa Helsingissä 17.–19.4. Karsintavoittajalle on luvassa paikka käsipallon EM-lopputurnauksessa Espanjassa. Puhtaasti paras -ohjelma kannustaa käsipalloilijoita ja yleisöä reiluun peliin.

Suomen maajoukkueella arvioidaan olevan erinomaiset mahdollisuudet voittaa pelinsä Pirkkolassa. Monilla joukkueen jäsenistä on jo yli 30 kansainvälisen maaottelupelin kokemus.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Pirkkolan palloiluhallissa perjantaina 17.4. Turkki–Suomi-ottelun aikana kello 17:00–20:00 ja lauantaina 18.4. Unkari–Turkki-ottelun aikana kello 17:00–20:00. Tule nappaamaan Suomen lippu poskeen pikatatuointina ja äänestä turnauksen pelaajaa ja joukkuetta, joka edistää parhaiten puhdasta urheilua ja reilua peliä! Käsipalloilijat voivat lisäksi osallistua esittelypisteellä Maailman Antidopingtoimisto WADAn tietovisaan ja voittaa komean kultaisen juomapullon.
Hyvää urheiluhenkeä voi levittää myös sosiaalisessa mediassa, ilmaisessa Instagram.com-kuvienjakopalvelussa, jossa ADT toimii aktiivisesti puhtaan urheilun puolesta. Ota kuva tilanteesta, joka edustaa tapahtumassa reilu peliä ja merkitse se Instagramissa aihetunnisteella #puhtaastiparas.


Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. Se haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.

Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477