Puhtaasti paras -ohjelma mukana kalpamiekkailun superviikonlopussa Helsingissä

Suomen parhaat kalpamiekkailijat kokoontuvat Helsinkiin taistelemaan oman ikäryhmänsä mestaruuksista 18.–19.5. Kisoissa kamppaillaan naisten ja miesten kalpamiekkailun Suomen-mestaruuksista sekä junioreiden Masters-sarjan voitoista. Puhtaasti paras -ohjelma kannustaa sekä miekkailijoita että yleisöä reilun pelin asialle.

– Viikonlopun aikana liitto haluaa viestittää ja tiedottaa puhtaan urheilun tärkeyttä tämän päivän urheilussa. Toivotan kaikki miekkailijat ja 5-ottelijat sekä heidän taustajoukkonsa tervetulleiksi kisaviikonlopun Puhtaasti paras -esittelypisteeseen ja haastan kaikki allekirjoittamaan vetoomuksen puhtaan urheilun puolesta, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kock sanoo.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla kisoissa Latokartanon Urheiluhallissa Viikissä lauantaina 18.5. kello 12:00–17:00 ja sunnuntaina 19.5. kello 12:00–16:00. Pisteellä voi allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja osallistua arvontaan.

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
Lisätietoja:
 
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Internet: www.fencing.fi