Puhdasta urheilua sosiaalisessa mediassa: ADT Instagramissa

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry toimii nyt aktiivisesti Instagramissa ja vie puhtaan urheilun viestiä eteenpäin yhdessä someilevien urheilijoiden ja urheilun ystävien kanssa. Puhtaasti parasta someilua on Instagramissa tarjolla käyttäjätilillä @puhtaastiparas – tervetuloa puhtaan urheilun näköalapaikalle!  Myös aihetunnisteella eli hashtagilla #puhtaastiparas voi kommentoida, edistää ja seurata puhtaan urheilun viestejä.

Ilmaisessa Instagram.com-kuvienjakopalvelussa aihetunnisteella #puhtaastiparas löytyy jo esimerkiksi kuvia kultaisista kengännauhoista, jollaiset ADT antaa jokaiselle dopingtestiin tai antidopingluennolle osallistuneelle urheilijalle. Kuka tahansa urheilija tai urheilun ystävä ja mikä vain organisaatio voi helposti viedä Instagramissa eteenpäin reilun pelin sanomaa jakamalla kuvia ja viestejä.

– Olemme mukana Instagramissa, koska puhtaasta urheilusta viestiminen ei ole vain ADT:n tehtävä, vaan kaikkien urheilutoimijoiden ja urheilun ystävien oikeus. Somettaa voi vaikka Urheiluruudun ääreltä! Etenkin nuoret urheilijat käyttävät paljon Instagramia. Sosiaalinen media on erinomainen kanava puhua urheilun etiikasta. Sen kautta urheilijat voivat avoimesti ja kätevästi viestiä sponsoreilleen ja ihailijoilleen, millaisten arvojen mukaisesti he urheilevat. Urheilijat voivat myös lisätä dopingvalvonnan avoimuutta kertomalla kuuluvansa sen piiriin, sanoo ADT:n viestintäpäällikkö Susanna Sokka.

ADT:lla on lisäksi oma YouTube-kanavansa youtube.com/antidopingfi.
 


Lisätietoja:
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477