Puhdasta kamppailua judon SM-kisoissa Vantaalla

Vantaalla pääsee 25.–26.4. näkemään kaikki Suomen judohuiput tatamilla tositoimissa. Superviikonloppuna ratkotaan miesten, naisten, sovelletun judon, katan ja joukkueiden judon Suomen-mestaruusmitalit. Mukana on myös Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n Puhtaasti paras -ohjelma, jonka esittelypisteelle kannattaa suunnistaa visailemaan ja ottamaan kantaa.  

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Tikkurilan Urheilutalossa (Trio Sport Center) lauantaina 25.4. kello 11:00–17:00 ja sunnuntaina 26.4. kello 11:00–16:00. Tule pikatatuointi ja äänestä judokaa, joka edistää näissä kisoissa parhaiten puhdasta urheilua ja reilua peliä! Judokat voivat lisäksi osallistua esittelypisteellä Maailman Antidopingtoimisto WADAn tietovisaan ja voittaa kultaisen juomapullon.

Hyvää urheiluhenkeä voi levittää myös sosiaalisessa mediassa, ilmaisessa Instagram.com-kuvienjakopalvelussa, jossa ADT toimii aktiivisesti puhtaan urheilun puolesta. Ota kuva tapahtumasta ja merkitse se Instagramissa aihetunnisteella #puhtaastiparas.

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. Se haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
 
Internet: www.tikkurilanjudokat.fi/SM-2015