Olli Huttunen: Kaurapuuron voimalla

Viestikapula-blogin syyskuun kirjoittajavieras, jalkapallon A-maajoukkueen kakkosvalmentaja Olli Huttunen tunnustautuu kaurapuuron kannattajaksi. Huttusen motto on, että puhtaan ja monipuolisen ruoan pitää riittää raskaankin harjoittelun aikana. Hän kertoo kehittäneensä itseään aina turvallisen kaurapuuron avulla.

Olli Huttunen muistelee myös kokemuksiaan dopingtestauksesta vuosien varrelta:

– Kun olin jo kakkosvalmentaja, laitoimme toisen maalivahtimme vuokralle ja minä lupasin hoitaa varavahdin hommia. Yllättäen testiryhmä tuli juuri siihen peliin, ja tietenkin minut arvottiin näytettä antamaan. Näinkin voi käydä, mutta jos tiedät olevasi puhtailla vesillä, huolta ei ole!

Olli Huttusen blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/.

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Olli Huttunen haastaa lokakuun 2010 Viestikapula-blogin kirjoittajaksi Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentaja Jukka Jalosen.