Lentopallon mammuttiturnaus Power Cup kerää Vaasaan 7000 nuorta lentopalloilijaa

Power Cupiin rynnistää nyt yli sata joukkuetta enemmän kuin viime vuonna: peräti 876 nuorten ja lasten lentopallojoukkuetta. Vaasassa 4.–7. kesäkuuta pelattava turnaus yhdistää koko Suomen lentopalloväen pienistä suuriin ja kaveriporukoista lentopallon mahtiseuroihin. Turnauksen pelaajia, taustajoukkoja ja katsojia yhdistää myös puhtaan urheilun ajatus.   

Power Cupissa pelataan kaikkiaan 25 sarjassa iän, sukupuolen sekä osaamisen tason mukaan. Yhteensä otteluja on luvassa 5200, ja lämpimiä ruoka-annoksia arvioidaan kuluvan peräti 55 000. Pelaajat ovat 7–22-vuotiaita. Vaasassa järjestetään nyt kaikkien aikojen 31. Power Cup.

Power Cup -turnauksessa toteutuu Kaikki pelaa -ideologia, sillä ainutlaatuinen sarjajärjestelmä takaa, että otteluita tulee kaikille joukkueille saman verran riippumatta sijoituksesta. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Power Cupin osallistujat pääsevät omien peliensä lisäksi kannustamaan Suomen miesten maajoukkuetta, kun Suomi kohtaa Portugalin Maailmanliigan peleissä Vaasassa.

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Vaasassa torstaina 4.6. kello 12–17 ja perjantaina 5.6. kello 10–17. Tule nappaamaan Puhtaasti paras -tunnus pikatatuointina ja äänestämään, mikä on näiden kisojen kaikkein rehdein joukkue! Kokeile myös onneasi hevosenkengän heitossa ja voita palkintoja. Urheilijat voivat lisäksi testata näppäryytensä urheilussa kiellettyjen aineiden ja menetelmien luettelojen lukemisessa ja voittaa kultaisen juomapullon.

Turnauksen reilun pelin henkeä voi levittää myös ilmaisessa kuvienjakopalvelu Instagramissa. Ota turnauksessa Puhtaasti paras -tatuoinnistasi kuva ja merkitse se Instagramissa aihetunnisteella #puhtaastiparas.

Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477

Internet: www.powercup.info