Jukka-Pekka Vuori – Sponsori tahtoo puhtaita tuloksia

Monesti ajatellaan, että sponsorit ovat kiinnostuneita vain värittömistä, hajuttomista ja kaikin puolin puhtoisista urheilijoista, kirjoittaa Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras, Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja Juha-Pekka Vuori. Vuori perustelee tekstissään vakuuttavasti käyttäen esimerkkeinään muiden muassa Anna Kournikovaa ja Tanja Poutiaista, että sponsoreita kiinnostaa aito ja puhdas urheilullinen menestys.

– Urheilusponsoroinnin kylmä totuus on se, että menestyksekkään yritysyhteistyön takana täytyy aina olla aitoa urheilullista menestystä. Ei Tanjakaan kiinnosta yrityksiä pelkästään siksi, että hän on kaikkien mielestä ihastuttava ihminen. Kyllä ne maailmancup-voitot sekä olympia- ja MM-mitalit painavat vaakakupeissa vähintään yhtä paljon. Puhumattakaan siitä, että voitot ja mitalit ovat tulleet puhtain paperein, Vuori kirjoittaa.

Jukka-Pekka Vuoren blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi. Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Vuori haastaa seuraavaksi Viestikapula-blogin viestinviejäksi kansanedustaja ja ex-jääkiekkoilija Sinuhe Wallinheimon.