Jarkko Nieminen: Kassillinen dopingtestitositteita

Jarkko Niemisellä saattaa olla tenniskentillä saavutettujen voittojen lisäksi Suomen-mestaruus dopingtesteihin osallistumisessa – niin tiuhaan tennislegendaa testattiin hänen 15 vuotta kestäneen ammattilaisuransa aikana. Nieminen vertaa tuoreessa Viestikapula-blogin kirjoituksessaan dopingtestejä lentokenttien turvatarkistuksiin: harva niistä nauttii ja vain muutaman huijarin takia ne ovat olemassa mutta kun systeemi toimii, olo on turvallinen ja luottavainen.

Nieminen valottaa blogimerkinnässään myös tunnelmiaan uransa lopettamisen jälkeen.

– Muistelen kaikkea uran aikana kokemaani vain hyvällä mutta minkään perään en haikaile. Yritin kehittyä ja olla parempi joka päivä. Annoin aina kaikkeni ja tein kaikki lailliset keinot sen eteen, että olisin niin hyvä tennispelaaja kuin voin olla. Mitään syytä haikailla ei siis ole. Olen todella tyytyväinen mitä tästä varresta sain irti, hän kirjoittaa.

Jarkko Niemisen blogimerkintä on luettavissa ja kommentoitavissa Viestikapula-blogissa osoitteessa www.antidoping.fi/viestikapula-blogi. Blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Nieminen haastaa blogin seuraavaksi kirjoittajaksi lentopalloilija Riikka Lehtosen.