Jan Vapaavuori: Doping ei lopu koskaan

Puhtaasti paras -blogin tuorein kirjoittajavieras, elinkeinoministeri Jan Vapaavuori maalaa kirjoituksessaan kuvan maailmasta, jossa doping ja muu epäeettinen toiminta tulevat aina säilymään mutta niitä vastaan on silti tiukasti taisteltava. Houkutusten, mahdollisuuksien ja haaveiden ristiaallokossa sortuvia on aina ollut, on, ja tulee aina olemaan, kirjoittaa Vapaavuori.

– Mitä suuremmat sankarit kaatuvat, mitä useampi vilpistä kärähtää ja mitä systemaattisemmalta touhu tuntuu, sitä vaikeampi sitä vastaan on taistella. Mutta toisaalta: sitäkin tärkeämpää. Kaikilla elämänalueilla. Siksikin – myös sportissa, Vapaavuori sanoo.


Jan Vapaavuoren blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/. Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Vapaavuori haastaa seuraavaksi Viestikapula-blogin viestinviejäksi Suomen taitoluisteluliiton puheenjohtaja ja Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamon.