Harri Forstén: Työ ja urheilu

Viestikapula-blogin tuorein kirjoittaja, salibandyn pelaaja ja lääkäri Harri Forstén pureutuu tekstissään huippu-urheilun ja työn yhdistämiseen. Forstén toivoo urheilun puoliammattilaisuuden eli kevennetyn työviikon yleistyvän. Näin urheilija ehtisi kunnolla palautua treeneistä ja kilpailuista. Dopingtestiin Forsténia on tavoiteltu kerran turhaan: hän oli mukana tyttärensä synnytyksessä Naistenklinikalla ja testaajat saivat turhaan kolkutella kotiovea.

– Yhden vuoden kuuluin erityiseen testauspooliin. Tähän kuului olinpaikkani ilmoittaminen etukäteen joka päivälle yhden tunnin ajaksi, jolloin testaajat tavoittaisivat minut tarvittaessa. ADT:n testaajat sattuivat tulemaan ovelleni koputtelemaan juuri samana päivänä kun tyttäreni syntyi, enkä siis ollutkaan etukäteen ilmoittamassani paikassa eli kotona vaan Naistenklinikalla. Onneksi selvisin tästä pelkällä varoituksella ja skarppasin loppuvuoden!, Forstén kirjoittaa.

Harri Forsténin blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/.

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Forstén haastaa seuraavaksi Viestikapula-blogin viestinviejäksi ortopedian ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri Tapio Kallion.