Futismimmit vauhdissa EM- ja MM-karsintapeleissä

Suomen naisfutarit pääsevät tällä viikolla näyttämään kykyjään tiukoissa karsintapeleissä Turussa. Alle 19-vuotiaiden jalkapallotyttöjen joukkue kohtaa maanantaina 23.9. Färsaaret EM-karsinnoissa, ja keskiviikkona 25.9. vauhtiin pääsee naisten A-maajoukkue Itävaltaa vastaan. Puhtaasti paras -ohjelma on molemmissa peleissä mukana kannustamassa reiluun peliin.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Turun Veritas Stadionilla 23.9. klo 18–20 ja 25.9. klo 17–19. Esittelypisteessä ADT jakaa tietoa ja vastaa kysymyksiin puhtaasta urheilusta. Pisteellä voi myös testata antidopingtietonsa. Tule juttelemaan reilusta pelistä ja kannustamaan lahjakkaita jalkapalloilijoitamme!

Puhtaasti paras -ohjelma on edistänyt jo viisi vuotta urheilijoiden yhdenvertaisuutta ja puhdasta urheiluhenkeä. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
 
Internet: www.palloliitto.fi