Euroopan parhaat salibandyjoukkueet turnauksessa Tampereella

Salibandyn Champions Cup saa Euroopan parhaat salibandyn seurajoukkueet reissaamaan Tampereelle 2.–6.10. Salibandy on lajina liputtanut vahvasti puhtaan urheilun puolesta, ja myös tässä turnauksessa nähdään reilun pelin sanoma.

Suomea edustavat mestaruusturnauksessa miesten sarjassa SPV ja Classic ja naisten sarjassa SB Pro ja Classic. Turnaukseen osallistuu yhteensä kuusi miesten ja kuusi naisten joukkuetta.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla salibandyn Champions Cupissa Tampereella perjantaina 4.10. kello 17:30-21:15 ja lauantaina 5.10. kello 13:00-17:00. Esittelypisteessä ADT jakaa tietoa ja vastaa kysymyksiin puhtaasta urheilusta. Pisteellä voi myös testata antidopingtietonsa. Tule juttelemaan reilusta pelistä ja kannustamaan salibandytaitureitamme!

Puhtaasti paras -ohjelma on edistänyt jo viisi vuotta urheilijoiden yhdenvertaisuutta ja puhdasta urheiluhenkeä. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.
 
Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
 
Internet:  www.floorball.org