Espoossa kisataan kahdeksan voimistelulajin Suomenmestaruuksista

Yli tuhat voimistelijaa uhmaa painovoimaa ja ihmismielen itselleen asettamia rajoja Espoossa järjestettävissä voimistelulajien yhteisissä SM-kilpailuissa 8.–10.5. Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on mukana tapahtumassa ja siivittää voimistelijoita ja yleisöä puhtaaseen menoon kisailuin ja tuhdilla tiedolla.

Yleisö pääsee voimistelun SM-kilpailuissa nauttimaan kahdeksan voimistelulajin taidonnäytteistä: akrobatiavoimistelusta, joukkuevoimistelusta, kilpa-aerobicista, naisten ja miesten telinevoimistelusta, rytmisestä voimistelusta, TeamGymistä ja trampoliinivoimistelusta. Kisamatoilla ja kanveeseilla nähdään arabesqueja, flikkejä, keräbaraneja, jättiläisiä, koontoja, taittovoltteja, toteemipaaluja, tsukaharoja sekä urheilun tarjoamaa tunnetta sen koko skaalalla.

Voimistelun SM-kilpailut järjestetään kolmessa hallissa: Barona Areenalla, Summahallissa ja Tapiolan urheiluhallissa. Hallit sijaitsevat vierekkäin Tapiolan urheilupuiston alueella Espoossa.

Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla Barona Areenalla perjantaina 8.5. kello 18–20 ja lauantaina 9.5. kello 11–17. Tule nappaamaan pikatatuointi ja äänestä voimistelijaa tai joukkuetta, joka edistää näissä kisoissa parhaiten puhdasta urheilua ja reilua peliä! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan palkintoja. Voimistelijat voivat osallistua esittelypisteellä Maailman Antidopingtoimisto WADAn tietovisaan ja voittaa kultaisen juomapullon. Joukkueenjohtajille sekä urheilijoille ja heidän vanhemmilleen on tarjolla antidopingmateriaaleja maksutta.
 
Kannusta huippuvoimistelijoita puhtaasti parhaisiin suorituksiin ja levitä reilun pelin sanomaa myös sosiaalisessa mediassa! ADT toimii aktiivisesti ilmaisessa kuvienjakopalvelu Instagramissa. Ota kuva tapahtumasta ja merkitse se Instagramissa aihetunnisteilla #puhtaastiparas ja #voimistelusm2015.

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. Se haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.


Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
Internet: www.sm2015.fi